skip to Main Content
010-330 85 02 info@bjorka-travel.se

Om Björka Travel

Björka TravelDe allra flesta som tycker om att resa gör det för att stärka både kropp och själ, på ett eller annat sätt.

Att hitta och boka en resa är idag väldigt lätt, om man inte har några särskilda behov.

Men, har man en funktionsvariation så kanske man har andra behov för att må riktigt bra än personer som inte har någon variation.

Hela idén med Björka Travel är att kunna erbjuda bra resmål med fokus på rehabilitering, rekreation och välmående för personer med någon form av funktionsvariation. Resmålen och hotellen har bra tillgänglighet och det går lätt att ta sig runt med rullstol, elscooter eller liknande.

På vissa resmål har vi redan från start samarbete med lokala rehabiliteringsbolag, som är duktiga på fysisk- och psykisk-rehabilitering. Andra resmål kan initialt vara mer fokuserade på allmän rekreation. Ambitionen är dock att även på de senare resmålen kunna etablera bra lokala kontakter inom rehabilitering över tid.

Att vi dessutom själva har varit och besökt alla våra resmål, träffat personalen som jobbar där och sett omgivningarna gör det lätt för oss att beskriva resmålen för dig.

Vem kan åka med oss

Björka TravelVi fokuserar primärt på resmål för personer med någon form av funktionsvariation och som söker resmål med bra rehabiliterings- och/eller rekreationsmöjligheter.

Givetvis så är du som inte har någon funktionsvariation, men som ändå vill ha bra rehabilitering eller rekreation, välkommen.

 

Vilka tjänster erbjuder vi

Björka Travel

Initialt kommer fokus ligga på att hjälpa dig, som vill besöka något av våra resmål, att boka hos respektive samarbetspartner enligt dina önskemål samt hitta lämplig transport som tar dig till och från destinationen.

Framöver är ambitionen att även kunna erbjuda ledsagning/assistans under hela eller delar av resan, transfer samt kompletta resepaket.

Back To Top